Diensten

Wil jij aan de slag met de energietransitie en verduurzaming in een steeds sneller veranderende energiewereld? En heb jij behoefte aan meer inzicht van uw energiegebruik en beheersing van energiekosten?

EE Care is graag jouw professionele partner en heeft op elke energievraag een antwoord. Hiervoor is een passende oplossing gemaakt in de vorm van onderstaande pakketten.

“Heb je meer behoefte aan online inzicht van het actuele energiegebruik?”

Met het pakket geel kun je zelfstandig aan de slag gaan met de online tool van EE Care. Hier is gedetailleerde en actuele data van de energiegebruiken van de verschillende energie-aansluitingen in beeld en de CO2-footprint.

 

“Wil jij controle op je energienota’s en niet te veel betalen?”

Je krijgt ondersteuning van EE Care vanuit onze supportafdeling als het gaat om contractbeheer, controle van de energiefacturen en contact leggen met de leverancier. Je kiest dan voor het pakket oranje.

 

“Wil je dat een energiespecialist meekijkt?”

Een persoonlijke energiespecialist van EE Care kijkt over je schouder mee en helpt jou op weg met energiebesparing, verduurzaming, en kostenverlaging. Met deze ondersteuning kies je voor het pakket groen.

 

“Heb je behoefte aan antwoorden op al je energievragen en wil je hulp bij de route naar verduurzaming?”

Met het pakket tricolor word je geheel ontzorgd met ondersteuning van EE Care en ga je voor verdere verduurzaming binnen jouw organisatie. Met het tricolor pakket worden de diensten van de voorgaande 3 pakketten samengevoegd tot 1 pakket.

    Binnen een jaar bewijzen wij onze meerwaarde. Nieuwsgierig?
    Neem vrijblijvend contact op.


    Akkoord