Diensten

Energiezaken ingewikkeld!?

Energiezaken ingewikkeld? Wij nemen de energiezaken financieel, administratief en technisch uit handen. Van het controleren van facturen tot collectieve inkoop van energie. Alles met als doel om voor jou zo laag mogelijke energiekosten, een minimalisering van het energiegebruik en verduurzaming te realiseren. Ontdek hier hoe we dat precies doen. Met 20 jaar ervaring hebben we op iedere energievraag een antwoord.

Onze dienstverlening in stappen

Alles begint bij inzicht. Dankzij het uitlezen van de meters weten we precies welke inkoopstrategie het meest gunstig is voor jouw situatie, en waar er te besparen valt. Voor grote bedrijven voeren we continu scans en adviesrapporten uit, voor kleinere bedrijven voldoet een eenmalige scan met bijbehorend advies. En tot slot denken we graag mee over energiebesparende producten als zonnepanelen en ledverlichting.

Data en inzicht

Welke aansluitingen heb ik allemaal? | Wat is mijn gebruik? | Wat zijn mijn kosten?

Het digitaal maken van meters biedt veel inzicht in gebruik. Dit inzicht vormt voor al onze klanten, groot of klein, de basis voor verdere besparingen. Via het energiemanagementsysteem ‘Mijn EE Care’ maken we alle informatie inzichtelijk. Indien je kiest voor aanvullend advies geven wij proactief advies over energie- en kostenbesparing.

Inzicht

Inkoop en controle

Wat is de beste inkoopstrategie voor mij? | Wat is het beste contract? | Is mijn factuur correct?

Een eigen contract met een vast tarief, of je aansluiten bij ons energiecollectief voor een zo laag mogelijke prijs? Alles begint met goede contractafspraken. Voor grote bedrijven vormt een eigen accountmanager het vaste aanspreekpunt. Wij zorgen voor de juiste aansluitingen, controleren alle voorwaarden en facturen, dienen eventuele bezwaren in en zorgen dat te veel betaalde kosten terugbetaald worden. En loopt het contract af zorgen we tijdig voor voordelige verlenging.

Inkoop

Besparing          

Gebruik ik te veel energie? | Waarop kan ik besparen?

We adviseren op basis van meetdata proactief over energie- kostenbesparing. En verzorgen wij haalbaarheidsstudies voor energiezuinige toepassingen, zoals sensoren of ledverlichting of bijvoorbeeld de toepassing van een warmptepomp. Jouw persoonlijke adviseur wijst op alle besparingskansen, en beantwoord al je vragen.

Advies

Energiebesparing op basis van data
Blijven er ‘s nachts apparaten aan staan? Is de aansluiting niet te groot? Moet het contract met de netbeheerder aangepast worden omdat er ledverlichting is geplaatst, of een zuinigere verwarmingsketel? Dankzij de digitale data weten we precies wat er speelt en waar en hoe er bespaard kan worden.

Persoonlijke adviseur: proactief advies
Voor bedrijven  is het prettig om een vast aanspreekpunt te hebben, iemand die besparingskansen nauwlettend voor je in de gaten houdt en alle vragen op het gebied van energie graag beantwoordt. Wat als het pand tijdelijk leeg staat? Of je een huurder hebt, en niet goed weet welke energiekosten je moet doorberekenen? Op iedere energievraag heeft de persoonlijke adviseur een antwoord.

Duurzaamheid

Waar gaat al mijn energiegebruik heen? | Welke duurzame maatregelen kan ik treffen?

Efficiënter omspringen met energie is niet alleen beter voor het milieu, er vallen ook aanzienlijke kosten mee te besparen. Investeren in zonnepanelen verdient zich vaak binnen zes tot negen jaar terug. Bij toepassing led in basisverlichting is dat al tussen de één en vijf jaar. We adviseren in de keuze bij toepassing van zonne-energie en vertellen proactief over overheidsregelingen. Ook dragen we zorg voor de subsidie-aanvragen voor energiebesparende maatregelen of duurzame energieprojecten.

Cases

Onder energiebesparende maatregelen vallen bijvoorbeeld tussenmeters voor aparte ruimtes in grote gebouwen, zodat we nauwkeuriger inzicht hebben in energiegebruik. Verder voeren we de wettelijk verplichte energiescans uit, en handelen we in Garanties van Oorsprong (GVO’s). Hiermee realiseren we extra korting voor onze klanten, in dit artikel vertellen we daar meer over.

Energieproducten

Vragen over onze diensten?

 We beantwoorden ze graag. Neem contact op met een van onze medewerkers via 088-3322777.

    Binnen een jaar bewijzen wij onze meerwaarde. Nieuwsgierig?
    Neem vrijblijvend contact op.


    Akkoord