Particulier energieadvies

Als particuliere energiegebruiker op de hoogte blijven van het laatste energienieuws? Ook dan ben je bij EE Care aan het juiste adres.

Eens per kwartaal wordt deze pagina geüpdate en geven we advies of het een goed moment is om je energieprijzen vast te zetten of variabel te blijven. Daarnaast zullen we nieuws delen over duurzame oplossingen voor thuis. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen en isolatie.

Jouw energiecontract

Update 1-8-2023 – Na de extreme prijsstijgingen in 2022 is er een mooie daling ingezet vanaf het begin van 2023. De energieprijzen zijn aan het stabiliseren, al zijn ze nog zo’n 2 tot 3 keer hoger dan de prijzen van voor de energiecrisis. Toch is ons advies om je contract, wanneer je een verlengingsaanbod van Greenchoice hebt gehad, voor maximaal 1 jaar vast te leggen om zekerheid te creëren voor komende winterperiode. De hoofdreden hiervoor is dat de komende winter spannend blijft of de gasvoorraden voldoende zijn om de winter door te komen. Hierdoor wordt door de leveranciers een risicopremie gerekend, die mogelijk na de winterperiode lager wordt. Ook hangt er een economische recessie boven Europa die de vraag naar energie kan laten afnemen.

Bollenstreekstroom

Heb je op dit moment geen energiecontract bij Greenchoice maar zou je graag over willen stappen van energieleverancier. Dan kun je je aansluiten bij ons duurzame en lokaal energielabel Bollenstreekstroom. Via Greenchoice wordt er 100% duurzame elektriciteit uit Nederland geleverd. Onder ons eigen energielabel Bollenstreekstroom wordt dit aangevuld met regionaal opgewekte energie. Bedrijven uit de Bollenstreek met zonnepanelen die meer energie opwekken dan ze zelf gebruiken, stellen de overvloedige zonne-energie beschikbaar aan Bollenstreekstroom.

Interesse om over te stappen naar het energielabel van EE Care bij Greenchoice? Meld je aan via onderstaande link:

Groene stroom van Bollenstreekstroom | Greenchoice

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een mooie toepassing om zelf duurzame energie op te wekken. Maar waar begin je? Hoeveel panelen kan je kwijt of hoeveel heb je er nodig om je elektra verbruik te dekken. Wat is een goede partij en waar moet je op letten. Allemaal goede vragen waar wij je graag bij helpen. EE Care is zelf geen zonnepaneleninstallateur, maar wij werken samen met een betrouwbare en lokale partner, Solar Compleet uit Noordwijkerhout.

Vul onderstaand formulier in en Solar Compleet neemt zo snel mogelijk contact met je op:


    Akkoord