Particulier energieadvies

Als particuliere energiegebruiker op de hoogte blijven van het laatste energienieuws? Ook dan ben je bij EE Care aan het juiste adres.

Eens per kwartaal wordt deze pagina geüpdate en geven we advies of het een goed moment is om je energieprijzen vast te zetten of variabel te blijven. Daarnaast zullen we nieuws delen over duurzame oplossingen voor thuis. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen en isolatie.

Jouw energiecontract

Update 1-5-2024

De bodem onder de energieprijzen lijkt te zijn gevormd. Voor welke periode dat het geval zal zijn is op voorhand niet te voorspellen. Op dit moment zijn de energieprijzen nog van een mooi niveau om een nieuwe vaste overeenkomst te sluiten. Uitgaande van variabel, 1 jaar vast of 3 jaar vast, sturen wij onze klanten momenteel graag richting een vaste overeenkomst van 1 jaar. Omdat de geopolitiek spanningen onvoorspelbaar blijven (lees meer in onze marktontwikkelingen). Als je voor meer zekerheid wil kiezen dan doe je er ook niet verkeerd aan om met de huidige prijzen een 3 jarige overeenkomst te sluiten. Mocht je graag toch iemand willen spreken over bovenstaand advies, neem gerust contact op met Joost van Kesteren via 088-3322777 of stuur een mailtje naar joost@eecare.nl.

Heb je al zonnepanelen of wil je deze binnenkort laten plaatsen? Let dan goed op hoe jouw (huidige of toekomstige) energieleverancier omgaat met de saldering en eventuele extra kosten, zie hier voor meer informatie.

Bollenstreekstroom

Heb je op dit moment geen energiecontract bij Greenchoice maar zou je graag over willen stappen van energieleverancier. Dan kun je je aansluiten bij ons duurzame en lokaal energielabel Bollenstreekstroom. Via Greenchoice wordt er 100% duurzame elektriciteit uit Nederland geleverd. Onder ons eigen energielabel Bollenstreekstroom wordt dit aangevuld met regionaal opgewekte energie. Bedrijven uit de Bollenstreek met zonnepanelen die meer energie opwekken dan ze zelf gebruiken, stellen de overvloedige zonne-energie beschikbaar aan Bollenstreekstroom.

Interesse om over te stappen naar het energielabel van EE Care bij Greenchoice? Meld je aan via onderstaande link:

Groene stroom van Bollenstreekstroom | Greenchoice

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een mooie toepassing om zelf duurzame energie op te wekken. Maar waar begin je? Hoeveel panelen kan je kwijt of hoeveel heb je er nodig om je elektra verbruik te dekken. Wat is een goede partij en waar moet je op letten. Allemaal goede vragen waar wij je graag bij helpen. EE Care is zelf geen zonnepaneleninstallateur, maar wij werken samen met een betrouwbare en lokale partner, Solar Compleet uit Noordwijkerhout.

Vul onderstaand formulier in en Solar Compleet neemt zo snel mogelijk contact met je op:


    Akkoord