Over ons

“Op iedere energievraag een antwoord”

Ontstaan

Na werkervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven in de advies- installatie- en energiewereld, besloot Koos Burgmeijer in 2001 om een eigen onderneming te beginnen. De oprichting van EE Care (Energy Environment Care) gaf hem de vrijheid om zich te focussen op wat hij belangrijk vindt: klanten helpen met al hun energievraagstukken. Hij bouwde het bedrijf op drie pijlers: persoonlijk contact, verduurzaming en kostenbesparing. En dat is nog altijd waar EE Care voor staat: het adviseren en helpen van klanten in de complexe energiemarkt en bij verduurzaming. Vrijwel altijd met kostenbesparing tot gevolg. Volledig onafhankelijk, met het belang van de klant voorop.

Passie voor energie

De meeste mensen denken bij energie waarschijnlijk aan ‘saai’, of ‘ingewikkeld’. Bij EE Care vinden we energie fantastisch. Omdat iedereen ermee te maken heeft. Het is bijna een primaire levensbehoefte, maar tegelijkertijd ongrijpbaar en onzichtbaar. Ook de energiemarkt zelf is constant in beweging. Er worden steeds nieuwe, duurzame vormen van energie opwekken ontwikkeld, er gaan nieuwe wetten van kracht. Deze dynamiek maakt werken in de energiebranche razend interessant.

Vertrouwen in een complexe markt

Dat niet iedereen het zo ziet begrijpen we. Facturen zijn onleesbaar, er zijn allerlei verschillende partijen om contact mee te onderhouden, en dan nog die constante telefoontjes van energiemaatschappijen met scherpe prijzen en nieuwe contracten. Daarom nemen het graag bij je uit handen. Dat vraagt vertrouwen in ons kunnen, daar zijn we ons van bewust. Maar we maken onze beloftes waar. Zo is meer dan 80% van onze klanten al langer dan 10 jaar klant. En daar zijn we best trots op.

Binnen een jaar bewijzen wij onze meerwaarde.

Benieuwd of we ook op jouw energievraag een antwoord hebben?

Neem contact op

Zorg
Zorg
Of het nu gaat om een verzorgings-, verpleeg- of ziekenhuis: luchtbehandeling, verlichting, koeling en verwarming van zorggebouwen kosten veel energie.
Meer informatie