Inkoop

Inkoop van energie

De prijs van energie kan flink fluctueren. Alleen ben jij druk met het runnen van je bedrijf om leveringsprijzen voor gas en elektriciteit in de gaten houden, of op een gunstig moment een nieuwe overeenkomst afsluiten. Gelukkig weten wij precies wanneer die momenten zijn. Dat bespaart je tijd, moeite én geld. Afhankelijk van je wensen bieden we de keuze uit collectieve deelname, een vaste prijs of eigen inkoopstrategie.

Samen sterk: collectieve deelname

Bundel je krachten met andere bedrijven binnen het energiecollectief van EE Care. Als onafhankelijke intermediair regelen wij zo de beste inkoopprijs tegen de laagst mogelijke kosten. De energiemarkt in de gaten houden? Dat doen wij dagelijks voor je. En bij een daling in de prijzen ondernemen we meteen actie. Zo profiteer je altijd van een gunstig leveringstarief tegen een laag risico.

Heb je zonnepanelen aangeschaft voor je bedrijf? Dan is collectieve deelname zeker interessant, want je krijgt een mooie prijs voor de stroom die je teruglevert.

Voor kleinere afnemers: individueel contract

Kleine afnemer of veel kleine aansluitingen? Dan is een individueel contract het meest gunstig. Wij adviseren welk moment het meest gunstig is om een contract af te sluiten, en voor welke duur. Via ons eigen energielabel Bollenstreekstroom leveren we vervolgens in samenwerking met Greenchoice 100% groene energie tegen een scherpe prijs.

Bollenstreekstroom

 Groot volume: eigen inkoopstrategie

Grootzakelijke afnemers met een volume groter dan 1.000.000 kWh elektriciteit of 500.000 m³ aardgas hebben het meest baat bij een eigen inkoopstrategie. Wij helpen we graag bij het ontwerpen en uitvoeren hiervan.