Advies

Energie is helaas nog een lastig onderwerp voor veel ondernemingen. Waar moet er opgelet worden, waar gaat het energiegebruik precies heen en hoe is dit te reduceren? De overheid komt ook steeds vaker met verplichtingen die bedrijven moeten uitvoeren, zoals de EED of de informatieplicht. EE Care kan daarbij gedurende het jaar bij adviseren.

Energiegebruik analyseren

Het analyseren van het energiegebruik is best een intensieve taak. Vaak is het moeilijk te herleiden waar nu precies alle energie heen gaat. Jouw persoonlijke relatiebeheerder kan hiermee helpen door de data te analyseren en jouw te adviseren. Door middel van de jarenlange kennis van de relatiebeheerders in de branche waar jij werkzaam bent, kan hij het energiegebruik van jouw bedrijf omlaag sturen.

Besparingen

De relatiebeheerder analyseert wekelijks de energiegebruiken. Wanneer er onregelmatigheden zijn gevonden krijg je een melding dat er een advies klaar staat. In de melding staan drie belangrijke dingen:

  1. De dag en tijd dat de onregelmatigheid heeft plaatsgevonden.
  2. Duidelijke beschrijving wat er is gevonden en wat het zou kunnen zijn.
  3. En de besparingsmogelijkheid.

Zo wordt energie tastbaarder en zie je direct voordelen voor toepassen van deze adviezen. Voor de uitvoering van het advies sta je er niet alleen voor. De persoonlijke relatiebeheerder denkt altijd mee. Zo bespaar je geld, tijd en maak je de omgeving elke dag een beetje duurzamer!