Horeca

Samen kijken naar waar er energiebesparing te behalen valt, of hoe er (meer) groene energie opgewekt kan worden om de bedrijfsvoering te verduurzamen. Nergens meer omkijken naar hebben op energiegebied? Dat kan natuurlijk ook. EE Care helpt je graag verder.

Financieel voordeel en groener ondernemen

Ook in de horeca wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Ingrediënten moeten duurzaam zijn en de impact voor de aarde moet zo klein mogelijk. Daarnaast wordt er steeds meer lokaal samengewerkt tussen horeca en landbouw. Iets waar EE Care ook voor staat! Zo kun je als horecaonderneming ook verduurzamen met je winkel of hotel. Inzicht in je energiegebruik en alleen de energie gebruiken, die je echt nodig hebt, dat is waar wij bij kunnen helpen.

Inzicht

Handige bespaartips voor de horeca

  1. Er zijn veel lichtpunten aanwezig voor bij eettafels, sfeerverlichting of verlichting in de gangen van een hotel. Het kan zomaar zijn dat deze verlichting vervangen kan worden voor led, waarmee je al snel 70% op energiekosten kan besparen. Daarnaast is ledverlichting al zo ver ontwikkeld dat het ook nog eens erg sfeervol is!
  2. Voor hotels is het belangrijk goed te letten op het gebruik van de luchtbehandeling. Door goed te letten op gebruikstijden zou je veel energie kunnen besparen door middel van het juist instellen van de luchtbehandeling. Een quick win waar snel geld mee verdiend kan worden.
  3. Wanneer je het energiegebruik tot een minimum hebt weten te krijgen is het een mooie stap om zonnepanelen te nemen. Hoe minder energie gebruik je hebt, hoe minder zonnepanelen je hoeft te nemen en hoe sneller de terugverdientijd uiteindelijk is.

Je bedrijf verduurzamen doe je zo

Elektrisch rijden wordt steeds meer de standaard, dus laadpalen voor je restaurant of hotel worden steeds belangrijker. Zo is het een extra en duurzame service wanneer ze gebruik kunnen maken van een elektrische laadpaal.

Energieproducten