Controle

Facturen die binnenkomen van de energieleverancier, netbeheerder? Contracten voor het uitlezen van je meter en steeds gebeld worden met een aanbod dat je niet kan afslaan? Hoe weet je of jouw energiezaken wel goed geregeld zijn? Gelukkig kunnen wij jou bij EE Care daar bij helpen!

Klopt dit wel?

Elke factuur van een energieleverancier is anders. Elk jaar veranderen de belastingen op de gas en elektra vanuit de overheid. En klopt het verbruik wel met wat er op de factuur staat. Dit zijn allemaal punten waar je rekening mee moet houden als je kijkt naar de facturen en contracten die binnenkomen. Hoe meer locaties, hoe meer facturen en hoe moeilijker het wordt.

Om zeker te weten dat dit klopt heeft EE Care twee specialisten in huis die alles voor jou controleren. Dit zijn Barbara van den Berg en Sylvia Nieuwpoort, samen al ruim 20 jaar ervaring in constant veranderende energiecontracten en facturen. In deze 20 jaar hebben ze samen meer dan 100.000 facturen gecontroleerd!

Klopt niet!

Vinden wij een fout in je facturen of contracten, dan zorgen wij er ook voor dat dit gecorrigeerd wordt. Er wordt een bezwaarschrift uitgestuurd naar desbetreffend bedrijf en er wordt gezorgd dat de fout wordt gecorrigeerd.

3% van gecontroleerde facturen fout

Klinkt niet veel maar kan tussen de tientallen tot honderdduizenden euro’s schelen weten we uit ervaring. Daarnaast zien klanten door alle facturen en contracten door de bomen het bos niet meer. Daarom geeft de controle vanuit EE Care een stuk rust en kun jij met je bedrijf focussen op eigen producten of diensten!