Energie voor kleinzakelijk & mkb

  • Persoonlijk advies voor de inkoop van uw energie
  • Toegang tot uw persoonlijke “Mijn EE Care”
  • Inzicht in uw verbruik door de slimme meter

Met het pakket E-Light zorgt EE Care voor een optimaal mogelijke besparing tegen zo laag mogelijke kosten.

Inkoop
Ten eerste zorgen we ervoor dat u ieder contract vanuit de goedkoopste leveranciers geleverd krijgt, waardoor u niet te veel betaalt voor uw energie.

Inzicht
Ten tweede geven we inzicht in uw verbruik via “Mijn EE Care”, uw persoonlijke internet pagina. Dit zorgt naast bewustwording van uw energieverbruik en -kosten dat uw zelf actief aan de slag kunt gaan met energiebesparing! Is er onnodig nacht- of weekend verbruik, staat de ketel wel goed afgesteld?

Optioneel kunnen wij zeer nauwkeurig voor uw bedrijf de energiefactuur controleren, zodat u nooit te veel betaalt, zie E-Energy

Samengevat bevat dit pakket de volgende diensten:

Inkoop
– Voordelige inkoop door collectieve afspraken
– Adviseren bij de inkoop van groene energie
– Doorgeven van naamswijzigingen/mutaties bij de energiepartijen
– Zorgen voor in- en uithuizigen van locaties bij energiepartijen

Inzicht
– Aanvraag en uitlezing slimme meter
– Managementinformatie met een meerjarenoverzicht en evaluatie
– Informatie over sectorgetallen en een energiebenchmark
– Toegang tot een webapplicatie met persoonlijke informatie

Optioneel
– Factuurcontrole voor elektriciteit, gas en/of water

Alle pakketten van EE Care worden afgenomen tegen een vast bedrag per maand, zodat u ook hier geen onverwachte kosten heeft.

Inkoop
De kosten voor de inkoop worden middels een transparante bemiddelingsvergoeding direct verwerkt op uw energiefactuur, deze is op te vragen bij EE Care. Doordat wij de marge van de leverancier verlagen, verdienen wij onze kosten direct terug.

Diensten
Voor het inzichtelijk maken van uw energiegebruik vragen wij een kleine maandelijkse vergoeding per aansluiting. Bijkomend voordeel is dat er geen standen meer opgenomen hoeven te worden en zowel de begroting als de prognose op “Mijn EE Care” altijd actueel is. Daarnaast kunt u zelf eenvoudig aan de slag met energiebesparen!

Het is zeer reëel om zowel op de inkoop als door middel van energiebesparing 2 tot 5% op de energiekosten te besparen. Onderstaand wordt ter indicatie weergegeven wat u per branche ongeveer kunt besparen:

Eenmanszaak
Met energiekosten rond de €5.000 euro ligt de besparing rond de €200 – €500

Parochie
Vaak meerdere aansluitingen waardoor de energiekosten rond de €8.000 euro liggen, besparing kan hier oplopen tot €800 euro. Ook goed de capaciteit van de aansluiting eens te beoordelen!

Winkel
Ondanks dat het verbruik hier wisselt per branche lopen de energiekosten al snel op tot € 12.550, maar neemt ook het besparingspotentieel toe tot boven de €1.000 euro.

Sportverenigingen
Energiekosten van rond de €27.500 waar de veldverlichting vaak een grote rol speelt. De besparing door slimme meters en slim in te kopen ligt tussen de €1.375 en €2.000 euro.

factuurcontrole

Direct aanvragen of meer informatie

Wilt u E-Light direct aanvragen, klik dan hier, dan nemen wij contact met u op en regelen we het direct voor u. Wilt u meer informatie over E-Light of andere diensten? Bel dan direct ons sales team via 088 -33 22 777.

Zij gingen u voor: