EE Care omarmt de Sustainable Development Goals!

Gepubliceerd: 7 december 2021

Als energie intermediair helpt EE Care haar klanten op weg naar structurele kostenverlaging, energiebesparing en duurzame toepassingen van energie. In de regio Rijnland beheert EE Care met 13 professionals al ruim 20 jaar de energiezaken voor zakelijke klanten met 7.000 contracten en 300 duurzame opweklocaties met 18 miljoen kWh productie per jaar uit 57.000 zonnepanelen.

Duurzaamheid uitdragen en zorg hebben voor het milieu is voor EE Care een missie. En met de slogan “Op elke energievraag een antwoord!” is EE Care voor al haar klanten een vraagbaak op weg naar een duurzame toekomst met uitdagingen als het gaat om 95% CO2 besparing in het jaar 2050 en het gasloos maken van de energievoorziening. Ook bij het benutten van daken en parkeerterreinen voor het plaatsen van zonnepaneelinstallaties of solar carports maakt EE Care zich hard in samenwerking met gemeenten en diverse klanten.

EE Care heeft de 17 doelen van Sustainable Development Goals (SDG) omarmt en gaat intern aan de slag met subdoelen die invulling geven aan deze SDG’s. De SDG-kubussen prijken op het kantoor van EE Care om ons er constant aan te herinneren, dat er om ons heen en in de wereld nog mooie uitdagingen liggen.

Om de doelstellingen te realiseren en klanten te helpen met alle energie- en duurzaamheidsvraagstukken werkt EE Care samen met regionale partners. Want samen kom je verder in de ambities voor de toekomst!

Wilt u meer weten over EE Care, dan nodigen wij u uit onze website: www.eecare.nl te bekijken. Ook kunt u een mail sturen naar sales@eecare.nl met uw vragen of aangeven dat u graag een kennismakingsgesprek wilt!