Energiecoöperaties

Samen voor een Duurzame Toekomst!

Energiecoöperaties zijn meer dan alleen burgerinitiatieven; ze zijn de drijvende kracht achter de verduurzaming in hun regio. Ze worden gevormd door de bewoners, voor de bewoners van een dorp of stad. Het is inspirerend om te zien hoe deze coöperaties in aantal groeien, maar het opzetten ervan kan een uitdaging zijn. Daarom staat EE Care klaar om te helpen met hun uitgebreide netwerk en meer dan twee decennia ervaring in de energiemarkt!

Waarom kiezen voor EE Care?

  • Meer dan 21 jaar ervaring in de energiewereld en jarenlange ervaring met het begeleiden van grote zonnepanelenprojecten.
  • Dankzij onze samenwerkende partners kunnen we 40% korting bieden op de meetdienst, waardoor de opgewekte energie tegen een scherpe prijs nauwkeurig wordt uitgelezen.
  • We hebben ons eigen lokale energielabel, Bollenstreekstroom, opgezet. Dit maakt lokaal opgewekte energie uit de regio beschikbaar voor de bewoners.

Begeleiding van A tot Z 

Bij EE Care zetten we onze expertise graag in om het hele traject soepel te laten verlopen. We helpen bij het vinden van een bedrijf dat zijn dak beschikbaar wil stellen voor zonnepanelen, berekenen samen de businesscase en bespreken alle bijhorende zaken zoals financiën, verzekering, het vinden van een geschikte installateur en het aanvragen van subsidies. We werken het liefst samen met lokale partijen en behouden altijd onze onafhankelijkheid!

Beginnende coöperaties of initiatiefnemers kunnen al in een vroeg stadium vrijblijvend contact met ons opnemen.

Lees er hier alles over!