Vacature: Relatiebeheerder in opleiding

Gepubliceerd: 2 maart 2022

Ben jij onze relatiebeheerder in opleiding die klanten helpt op weg naar verduurzaming?

 “Ben jij pas afgestudeerd of heb je nog weinig werkervaring? Dan bieden wij jou een werkplek in opleiding aan, een traineeship!

 Vind jij het leuk om onze gezamenlijke leefomgeving duurzamer te maken? Ben je sterk in samenwerken, begeleiden van projecten en neem jij graag het initiatief? En ben jij durf jij verantwoordelijkheid te nemen bij complexe energie- en duurzaamheidsvraagstukken van klanten? Ga jij de uitdaging met ons aan om bij onze klanten “Op elke energievraag een antwoord!” te hebben? “

 Dan is EE Care op zoek naar jou!”

Vacature Duurzame Relatiebeheerder in opleiding

voor 32-36 uur per week

Functieomschrijving

Om ons team te versterken zoeken wij een duurzame relatiebeheerder voor een aantal branches. Deze klanten ga jij voorzien van energiebesparende en duurzame adviezen. Naast het beheren van de bestaande relaties ga je ook graag in gesprek met nieuwe klanten in de regio.

Je taken bestaan uit:

 • Periodiek met de klant de energiezaken en aanvullende wensen te bespreken
 • Online analyseren en beoordelen van energiegebruik
 • Verwerken en rapporteren van de adviezen in onze database
 • Invulling geven aan de informatieplicht, energiescans, EED of CO2-Routekaart
 • Klanten voorzien van energiebesparende en duurzaamheidsadviezen
 • Klanten helpen te verduurzamen o.a. met zonnepanelen, ledverlichting of laadpalen
 • Afhandelen van diverse klantvragen
 • Werken aan vertrouwen en een duurzame klantrelatie

Om vooral tijd voor onze klanten en elkaar te hebben, zijn we continue op zoek naar verbeterpunten om zo efficiënt en prettig mogelijk met elkaar samen te werken. Digitaliseren en automatisering speelt hier een belangrijke rol in. Ook de komende jaren zijn er verschillende interessante verbeteringen door te voeren, waarbij jouw frisse blik zeker van waarde is. De energiemanagementdatabase van EE Care is een zelfontwikkeld CRM-systeem, waardoor nieuwe ontwikkelingen gemakkelijk kunnen worden doorgevoerd door onze programmeur.

“Ga jij de uitdaging aan samen met ons?”

Waar zijn wij bij jou naar op zoek?

 • Minimaal hbo-opleiding, voorkeur voor technische opleiding
 • Fijne gesprekspartner en goede commerciële eigenschappen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Affiniteit met duurzame energie en brede algemene kennis
 • Kennis van of affiniteit met energiemanagement
 • Secuur, geordend en zelfstandig werken
 • Beschikbaar voor 32-36 uur per week
 • Gevorderde kennis van Excel
 • Vaardig met Outlook, Word, CRM-systemen en overige ICT
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties: Verantwoordelijk, analytisch, communicatief, sociaal en flexibel.

“Geen ervaring, maar wel ambitieus? Overtuig ons waarom jij de eigenschappen bezit en wij helpen je graag in deze ontwikkeling.”

Wat bieden wij?

EE Care biedt een uitdagende en flexibele baan met ruimte voor persoonlijke inbreng. De functie is bedoeld om uiteindelijk als vast teamlid te worden toegevoegd aan een relatief jong en dynamisch adviesteam. Wij streven naar diversiteit, niet alleen binnen EE Care, maar juist ook binnen de afdelingen zijn wij op zoek naar de balans in persoonlijkheden en kwaliteiten.  Wij bieden een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, omdat wij graag duurzaam met elkaar om gaan. Wij kennen een winstdeling en een duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Werkomgeving

EE Care is een persoonlijke, regionale en ambitieuze energie-intermediair. Je maakt onderdeel uit van een gezellig team van 12 personen, verdeeld over twee afdelingen: Support en Sales. Werken bij EE Care is werken in een flexibele en leerzame omgeving, waarbinnen ruimte is om jouw kwaliteiten in te zetten. Maar ook een team waarmee gezellig geluncht wordt, tijd is om samen een wandeling te maken en natuurlijk slaan we geen feestje over! Het team bestaat uit specialisten op het gebied van energiefacturen, contracten, inkoop, energiebesparende technieken en duurzaamheid.

“Wil jij helpen de energiekosten te verlagen van onze klanten, werken aan de CO2-reductie en het succes van EE Care verder uit te breiden? Dan ondersteunen wij jou graag bij jouw ontwikkeling, zodat we samen onze mooie regio kunnen verduurzamen.

Meer weten?

Is je interesse gewekt of wil je meer informatie? Dan kijken wij erg uit naar jouw reactie. Stuur je persoonlijke sollicitatiebrief inclusief cv naar koos@eecare.nl of je kunt persoonlijk contact opnemen met Koos Burgmeijer via het telefoonnummer 088-3322777. Kijk voor meer informatie op www.eecare.nl.

(Acquisitie door tussenpersonen naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)