Support afdeling versterkt zich met Jet

Gepubliceerd: 13 januari 2023

Contracten en facturen van energiebedrijven zijn voor veel bedrijven onoverzichtelijk. Hoe weet je of het klopt wat er staat? Klopt het leveringstarief, de belastingen en netbeheerkosten? Fouten in facturen of contracten kunnen zorgen dat je honderden of zelfs duizenden euro’s onterecht teveel betaald. Daarom zorgt de support-afdeling van EE Care dat dit wordt gecontroleerd. Nu de informatiestroom vanuit de energieleveranciers, netbeheerder en meetbedrijf steeds groter wordt, is er veel vraag vanuit klanten om dit door EE Care te laten controleren.

Daarom heeft EE Care met Jet Warmerdam een ervaren administratief medewerker in huis gehaald. Jet heeft jarenlange ervaring bij een meubelbedrijf opgedaan en was een spin in het web. Na ruim 18 jaar alle kneepjes te hebben geleerd was het tijd voor wat anders. Met haar bak aan ervaring is ze neergestreken bij EE Care om hiermee de support afdeling te ondersteunen en te voorzien van nieuwe inzichten.

Jet wordt op dit moment de kneepjes van het vak geleerd door onze ervaren Sylvia. Mochten jullie Jet een keer willen spreken bel dan gerust naar ons algemene nummer, ze staat je graag te woord 😁.