Factuurcontrole en inkoop van energie

  • Verantwoorde inkoop voor uw energie d.m.v. collectieve aanbesteding
  • Besparen door factuurcontrole en inzicht in uw energiegebruik
  • Toegang tot al uw energiegegevens via “Mijn EE Care”
  • Tot 40% korting op de meetdienst

Met dit energiepakket zorgt EE Care ervoor, dat u uw energie voor een gunstige prijs inkoopt en de zaken goed administratief worden beheerd.

Inkoop
Er wordt een lage energieprijs gerealiseerd door deel te nemen aan het EE Care collectief. Doordat wij op meerdere gunstige momenten inkopen en bij een lage prijs meer volume inkopen, bent u verzekerd van constante lage energieprijs met de laagste opslag van de leverancier.

Meetdata en inzicht
Wij hebben als doel alle meters digitaal te maken, naast de besparing die we daarmee kunnen realiseren kunnen wij u optimaal ontzorgen. U wordt continu op de hoogte gehouden via uw persoonlijke pagina “Mijn EE Care”, waar relevante informatie inzichtelijk wordt gemaakt om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Factuurcontrole
Aangezien de prijzen, contracten en de verbruiken bij ons bekend zijn, kunnen wij zeer nauwkeurig uw facturen controleren. Op deze manier weet u zeker dat u ook daadwerkelijk wordt afgerekend tegen de afgesproken prijzen en u dus nooit teveel betaalt!

Samengevat bevat dit pakket de volgende diensten:

Inkoop
– De laagste prijzen voor uw stroom en gas d.m.v. collectieve aanbesteding
– 20% gratis groene stroom
– Doorgeven van naamswijzigingen/mutaties bij de energiepartijen
– Zorgen voor in- en uithuizigen van locaties bij energiepartijen

Inzicht
– Digitaliseren meters inclusief 40% korting op de meetdienst bij grootverbruik
– Managementinformatie met een meerjarenoverzicht en evaluatie
– Informatie over sectorgetallen en een energiebenchmark
– Toegang tot “Mijn EE Care” met persoonlijke informatie

Factuurcontrole
– Controle van uw elektriciteit-, gas-, warmte- en/of waterfactuur.

Alle pakketten van EE Care worden afgenomen tegen een vast bedrag per maand, zodat u ook hier geen onverwachte kosten heeft.

Inkoop
De kosten voor de inkoop worden middels een transparante bemiddelingsvergoeding direct verwerkt op uw energiefactuur, deze is op te vragen bij EE Care. Doordat wij de marge van de leverancier verlagen, verdienen wij onze kosten direct terug.

Diensten
Voor het inzichtelijk maken van uw energiegebruik en het controleren van de facturen vragen wij een maandelijkse vergoeding per aansluiting. Bijkomend voordeel is dat er geen standen meer opgenomen hoeven te worden en zowel de begroting als de prognose op “Mijn EE Care” altijd actueel is. Daarnaast kunt u zelf eenvoudig aan de slag met energiebesparen!

De besparing wordt gerealiseerd door op het juiste moment in te kopen, wij houden daarom voor u dagelijks de energiemarkten in de gaten en daarnaast profiteert u natuurlijk van de voordelen van het energiecollectief. Bij een voldoende groot volume loont het ook om de facturen nauwkeurig door ons te laten controleren. Uw besparing loopt op tot 4-10% van uw energiekosten.

Inkoop
Om een eerlijke vergelijking te maken vergelijken wij ons met de gemiddelde marktprijs over de periode waarin wordt ingekocht, omdat het moment van inkopen erg bepalend is voor de prijs. Door de lagere opslag van het collectief en door strategisch in te kopen wordt de besparing gerealiseerd.

Factuurcontrole
Voor het mkb geldt dat het belangrijk is om de energiekosten goed te controleren, zodat niet te veel betaald wordt. Daarnaast zien wij in de praktijk dat het goed is om te controleren of de doorgevoerde besparingen ook correct worden verwerkt op de energiefactuur, op deze manier kunnen we de besparing namelijk garanderen en ingrijpen indien nodig.

De besparing kan hoger oplopen door ook zelf aan de slag te gaan met energiebesparing, op “Mijn EE Care” is namelijk elke locatie en aansluiting eenvoudig te analyseren. Uiteraard kunnen wij u daarbij ook helpen of u kunt het ons laten doen, zie het pakket EE-Evaluation

factuurcontrole

Direct aanvragen of meer informatie

Wilt u E-energy direct aanvragen, klik dan hier. Het aanvragen kost u slechts 2 minuten en u kunt morgen al genieten van groene stroom. Wilt u meer informatie over E-Energy of andere diensten? Bel dan direct ons sales team via 088 -33 22 777

Zij gingen u voor: