EE Care verwelkomt nieuwe collega

Gepubliceerd: 5 april 2024

Steeds meer bedrijven weten EE Care te vinden voor een een passend energiecontract en/of hulp voor energievraagstukken (zonnepanelen, subsidie aanvragen, analyse energiegebruik, laadpalen). Om deze reden heeft EE Care zijn team uit weten te breiden met Niels van Schie als commercieel medewerker. Hij zal zich focussen op de VvE’s en woonstichtingen binnen EE Care. Verder zal Niels zich ook bezighouden met de inkoopstrategie van ons collectief. Niels stelt zich graag aan jullie voor:

Welkom bij ons team! Kun je kort iets over jezelf vertellen, zoals waar je vandaan komt en wat je achtergrond is?

Ik ben Niels van Schie 37 jaar, Getrouwd met Bianca en heb 2 dochters van 6 en 4. Ik woon sinds 10 jaar in Voorhout. Hiervoor ben ik 15 jaar werkzaam geweest bij creditmanagement organisatie Intrum. Bij dit bedrijf heb ik meerdere rollen vervult maar het leukste vond ik om in gesprek te zijn met klanten en hen te helpen met verbeteringen in hun proces.

Wat trok je aan om hier te komen werken?

Dat zijn meerdere dingen:

  • De collega’s met wie ik zou gaan werken. Sommige kende ik al van de voetbal bij Foreholte
  • Werkzaam zijn in een dynamische markt als die van Energie
  • Het duurzaamheidsaspect waar we allemaal tegenwoordig mee te maken hebben en dat ik hier mijn bijdrage in kan leveren.
  • Diversiteit aan werkzaamheden welke ik mag uitvoeren. Beheren van relaties en het inkopen van energie.

Wat zijn jouw sterke punten en waar hoop je aan te werken tijdens je tijd hier?

Ik luister graag en probeer hiermee de vragen die mijn klanten hebben te kunnen beantwoorden. Ik begrijp dat dit in het begin niet altijd mogelijk is en dan vind ik het leuk om dit te gaan uitzoeken en zo alsnog het antwoord te kunnen geven.

Wat zijn jouw hobby’s of interesses buiten het werk?

Ik heb 3 hobby’s:

Voetbal: ik doe dit niet meer zelf maar voetbal kijken doe ik heel graag ( al is het als fan van Ajax nu niet altijd heel leuk)

Vissen: In de tijd die ik heb ga ik graag even een paar uurtjes de natuur in om te vissen. Ik doe dit op karper in de mooie dagen en op roofvis in de koudere maanden.

Barbecueën: Ik hou ervan om een hele dag achter de barbecue te staan om hier iets moois op te bereiden en dit dan in samen met familie en vrienden te delen.

Is er een bepaald project of type werk waar je bijzonder enthousiast over bent om aan te werken?

Ik kijk er heel erg naar uit om samen te gaan werken met de relaties van EE Care en over het leren van het inkopen van energie!

Wat zijn jouw verwachtingen van dit team en de werkomgeving hier?

Ik heb er voornamelijk veel zin in om met mijn nieuwe collega’s plezier te hebben in ons werk. Zoals ik deze week ben ontvangen ga ik er van uit dat dit wel goed gaat komen.