EE Care versterkt zich met nieuwe collega’s

Gepubliceerd: 22 mei 2023

EE Care merkt dat de vraag naar controle van contracten en facturen op energiegebied steeds groter wordt. Meetbedrijven, netbeheerders en energieleveranciers hebben allemaal eigen facturen en hanteren allemaal verschillende tarieven. Maar hoe weet je of het klopt en niet teveel betaalt? Dat verzorgen de mensen op onze support afdeling. Deze is sinds kort uitgebreid met twee nieuwe medewerkers en we stellen je graag als eerste Romy voor!

Romy Bemelman – Nieuwe medewerker van de Support Afdeling bij EE Care

Hi Romy! Allereerst wil ik je van harte welkom heten bij EE Care. We zijn erg blij dat je ons team op de support afdeling komt versterken. Kun je ons iets meer vertellen over jezelf en wat jou heeft gemotiveerd om bij EE Care te komen werken?

Dank je wel! Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van het EE Care-team. Ik kom uit de regio en was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij ik mijn talent met cijfers kon gebruiken. Ik heb een aantal jaren ervaring in de administratie en ik denk dat die ervaring goed van pas zal komen bij EE Care. Toen ik hoorde dat jullie op zoek waren naar iemand voor de support afdeling, leek het me een perfecte match.

Je ervaring in de administratie zal zeker goed van pas komen! Kun je ons wat meer vertellen over je verantwoordelijkheden als onderdeel van de support afdeling bij EE Care?

Natuurlijk! Als lid van de support afdeling zal ik me voornamelijk bezighouden met het controleren van facturen en het verwerken van de teruggave van energiebelasting. Dit betekent dat ik ervoor zal zorgen dat alle factuurgegevens correct zijn en dat eventuele fouten of discrepanties worden opgelost. Ook zal ik klanten helpen bij vragen en problemen met betrekking tot hun energiefacturen. Het is een belangrijke rol waarbij nauwkeurigheid en klantgerichtheid essentieel zijn.

Dat klinkt als een belangrijke rol met veel verantwoordelijkheid. Naast je werk bij EE Care, begreep ik dat je een fervent speler bent van het bordspellen (bv.  Kolonisten van Catan). Ga je dit ook bij EE Care introduceren?

Ja, als daar animo voor is zeker! Ik denk dat het een leuke toevoeging kan zijn tijdens de vrijdagmiddagborrels!

Dat klinkt als een leuke toevoeging aan onze vrijdagmiddagborrels! Tot slot, heb je nog iets toe te voegen voordat we eindigen?

Alleen dat ik zin heb om te starten! Ik kijk er ook naar uit om mijn nieuwe collega’s te leren kennen en nieuwe dingen te leren!

Wij ook! 🙂