EE Care en Ing. Mitchell van der Meij officieel partners

Gepubliceerd: 28 september 2021

Om duurzaamheidsdoelstellingen te kunnen behalen de komende jaren is samenwerking belangrijk, vooral op lokaalniveau. Daarom heeft EE Care een samenwerkingsovereenkomst met Ing. Mitchell van der Meij uit Lisse. Zonnepanelen maken een belangrijk deel uit van de verduurzaming van woonhuizen in de regio.

EE Care en Ing. Mitchell van der Meij werken veel samen om huishoudens in de regio Holland Rijnland te verduurzamen. Door de kennis van energiebesparing vanuit EE Care kan de overige energie door middel van zonnepalen worden opgewekt. Zo heeft deze samenwerking door de jaren heen honderden huishoudens voorzien van zonnepanelen. Zo ook op de woningen die beheert worden door Antonius van Padua uit Noordwijkerhout.

Maar naast de samenwerking op het gebied van zonnepanelen is Ing. Mitchell van der Meij ook kersverse bollenstreekbron. Mitchell heeft maar liefst 520 zonnepanelen ter beschikking gesteld voor Bollenstreekstroom, wat  goed is voor 140.000 kWh! Om hier een beeld van te geven hoe blij we hier mee zijn, dit staat gelijk aan duurzame energie voor ongeveer 55 huishoudens.

Het mes snijd dus aan twee kanten. Toch nog energie nodig na het plaatsen van zonnepanelen? Dan kun je dit duurzaam opvangen door Mitchell van der Meij als bron te kiezen bij Bollenstreekstroom.