EE Care deelnemer regionaal duurzaamheidsplatform zakelijk zuiniger

Gepubliceerd: 8 maart 2023

EE Care is adviseur bij energievraagstukken en verduurzaming voor ondernemers in de regio en is deelnemer van het platform Zakelijk Zuiniger. Dit is een duurzaam energieloket voor ondernemers in de Duin en Bollenstreek.

Het duurzaam energieloket is gestart voor ondernemers in de Bollenstreek om alle ondernemers te helpen met de verduurzaming van je bedrijfspand, winkelpand, kantoor of historische bollenschuur. Je kunt er terecht voor assistentie die je meer inzicht geeft in de mogelijkheden voor jouw pand, voor advies over subsidies en over begeleiding door professionals tot selectie en onafhankelijk advies van uitvoerende partijen.

EE Care kan vragen beantwoorden over meer inzicht in energiegebruik, vermindering van energieverspilling, toepassing duurzame energie-opwekking en inkoop van duurzame energie. Hiertoe heeft EE Care diensten in de vorm van passende pakketten voor elke branche en voor de verschillende grootte van energiegebruikers. Voor meer informatie zie onze website: www.eecare.nl of mail direct naar sales@eecare.nl