Zakelijke dienstverlening

EE Care is een vertrouwde partner als het gaat om energie. Met een diepgaand begrip van de energiemarkt en een sterke focus op duurzaamheid, streven we ernaar om te helpen bij het optimaliseren van jouw energieverbruik en het besparen van kosten, terwijl we ook bijdragen aan een groenere toekomst.

Onze expertise en rol

Het ervaren team van energie-experts staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap van je energiereis. Of het nu gaat om het beheren van je energiecontracten, het adviseren over energiebesparende maatregelen of het implementeren van energieoplossingen.

Handige bespaartips voor zakelijke dienstverlening

  • Wat doet jouw energiegebruik gedurende de dag? Om dat te kunnen weten is inzicht in je energiegebruik een belangrijke stap. Door meters digitaal uit te lezen kan er via het portaal van EE Care op de kwartier nauwkeurig zien wat energiegebruik doet in het gebouw. Zo kun je snel overgaan tot het nauwkeuriger inregelen van energie.
  • De beste energie, is de energie die je niet gebruikt. Dus nadat het energiegebruik tot een minimum beperkt is kan de overige benodigde energie duurzaam opgewekt worden met zonnepanelen. Maar hoe? EE Care helpt je graag met het uitdenken van deze optie!
  • Er wordt steeds meer elektrisch gereden, niet alleen door medewerkers maar ook jouw bezoekers. Het beschikbaar hebben van meerdere elektrische laadpalen is niet alleen handig maar ook steeds vaker een verplichting. EE Care onderzoekt hierin de mogelijkheden en komt met een passende oplossing.

Onze diensten en ontzorging

We bieden gedetailleerd inzicht in je energieverbruik via ons eigen platform Mijn EE Care, met nauwkeurige metingen tot op het kwartier. Ook kun je bij ons terecht voor factuurcontrole en proactief advies over je energieverbruik gedurende het hele jaar.

inzicht

Met onze slimme inkoopstrategie streven we naar stabiele en voordelige prijzen voor elektriciteit en gas. We houden je regelmatig op de hoogte van de marktontwikkelingen, verwachte kosten en leggen verantwoording af over de inkoopresultaten.

inkoopstrategie

EE Care biedt ook uitkomst als het gaat om het moeten voldoen aan overheidsverplichtingen zoals de Informatieplicht, de Onderzoeksplicht en/of de EED-auditplicht.

Klantgerichte samenwerking

EE Care geloofd in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw wensen en doelstellingen en werken samen met jou om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen. Ons doel is om jou te ontzorgen op energiegebied, zodat jij bezig kunt blijven met jouw core business. Dit doen wij door duurzame relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en uitstekende service.