VVE

De meerwaarde van EE Care voor VvE’s en VvE Beheerders 

Of het nu om VvE beheerders of losse VvE’s gaat, binnen deze branche is het ontzettend waardevol om inzicht te hebben in het energieverbruik en de kosten die dat mee zich meebrengt. Met een duidelijke energiebegroting voor de start van het leveringsjaar kan nauwkeurig de maandelijkse bijdrage worden afgestemd zonder verrassingen achteraf. 

Nauwkeurige maandelijkse bijdrage, zonder verrassingen achteraf 

Hierbij kan de VvE kiezen voor een uitgebreid inzicht (tot op het kwartier nauwkeurig), gebaseerd op de digitale meters die we op afstand uitlezen, op onze eigen portal, maar ook factuurcontrole en het hele jaar door proactief advies op het huidige energieverbruik behoren tot de mogelijkheden.  

Daarnaast zijn we al jaren specialist in het strategisch inkopen van elektriciteit en gas, waarbij we met onze gespreide inkoopstrategie voor de meest stabiele en laagste prijs trachten te bedingen. Daarom informeren wij de VvE’s periodiek over de verwachte kosten voor de komende jaren en leggen wij verantwoording af over onze behaalde inkoopresultaten. 

Handige bespaartips voor VvE’s met adviezen in het belang van de VvE 

De ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming volgen zich in rap tempo achter elkaar op.  

De meest voor de hand liggende is op dit moment het leggen van zonnepanelen, maar waar moet al die te veel opgewekte elektriciteit naartoe? Netbeheerders zijn er druk mee bezig want het huidige netwerk kan al die stroom nauwelijks aan, waardoor er zelfs situaties kunnen ontstaan waarbij men moet betalen voor de teruglevering. Gelukkig houdt EE Care de ontwikkeling op het gebied van contractuele voorwaarden of energieopslag (waaronder accu’s) nauwlettend in de gaten, zodat wij onze klanten tijdig van advies kunnen voorzien.  

Ook laadpalen voor elektrische auto’s is een actueel vraagstuk. Of ze nu in de parkeergarage of op het terrein geplaatst moeten worden, de laadinfrastructuur kan een lastig vraagstuk zijn.  

Verduurzaming van een pand of complex om het energieverbruik omlaag te brengen vraagt om investeringen op de lange termijn, maar voor veel projecten zijn gelukkig ook subsidiemogelijkheden. 

EE Care heeft veel ervaring op het gebied van het uitzoeken en begeleiden van duurzaamheidstrajecten, van een energieonderzoek vooraf, tot aan de uitvoer en alles wat erbij komt kijken. Wij zijn onafhankelijk en staan in dienst van de VvE en wij hebben de kennis in huis om offertes kritisch en inhoudelijk te beoordelen. EE Care brengt te allen tijde een eerlijk, en op gedegen onderzoek gebaseerd, een advies uit.