Bedrijfsmobiliteit verduurzamen? Rij een week gratis en vrijblijvend!

Gepubliceerd: 25 maart 2022

Als EE Care zijnde ondersteunen wij veel bedrijven met het inzichtelijk maken van hun energie en stappen te zetten om het energiegebruik te verminderen. De volgende stap is de energie die je daadwerkelijk nodig hebt, zo duurzaam mogelijk op te wekken d.m.v. het installeren van zonnepanelen.

Elektrisch rijden

Maar wat voor veel bedrijven ook een belangrijk deel van de bedrijfsvoering is, is mobiliteit. Medewerkers moeten naar klanten of projecten en vaak zijn dit nog diesel of benzine auto’s. Bij het inzichtelijk maken van de Co2 uitstoot van een bedrijf is mobiliteit vaak een groot deel hiervan. Daarom is het een goed idee om bij het vervangen een bedrijfsauto eens te kijken naar een elektrisch alternatief.

Geen idee of dat iets voor jouw bedrijf is? Maak dan gebruik van de gratis en vrijblijvende actie van Beelen mobility. Deze bieden bedrijven de mogelijkheid om een week lang gebruik te maken van de Opel Vivaro-e L3H1.  Een aantal specificaties van deze auto zijn:

  • Ruimte voor 3 Euro pallets
  • Accu: 75 kWh
  • Rijbereik: 330 Km WLTP
  • Praktijk: 275 km

Beelen mobility is erg benieuwd hoe bedrijven het elektrisch rijden ervaren en zijn daarom op zoek naar enthousiaste ondernemers die hun mobiliteit graag willen verduurzamen.

Elektrisch laden

Bij de keuze voor elektrisch rijden moet er ook nagedacht worden over het opladen van de auto. Daar kan EE Care met haar kennis van dienst zijn. Wij kunnen op basis van aansluitwaarde, energiegebruik en laadtijden goed bepalen welke laadmogelijkheden bij jou passen. Daarnaast werken we met meerdere leveranciers van laadpalen samen om zo tot de beste keuze te komen.

Dus ben jij geïnteresseerd in een week lang gratis een elektrische auto te gebruiken? Maak dan vrijblijvend een afspraak via duurzaam@debeelengroep.nl of bel naar 085 – 0211 777.