EE Care & Lumenlight

Voordelen ledverlichting

Ledverlichting heeft zich de afgelopen jaren bewezen als waardige opvolger van de traditionele verlichting. De kwaliteit van ledverlichting- en componenten zijn sterk verbeterd. Er is veel innovatie in de verlichtingsbranche, met als doel energiebesparing en het reduceren van de onderhoudskosten. Bovendien zijn de prijzen van ledverlichting inmiddels betaalbaar en is de terugverdientijd vaak kort. Om u nog meer te overtuigen van de voordelen van ledverlichting, zijn de voordelen hieronder op een rij gezet.

In vergelijking met traditionele lichtbronnen zoals TL buizen, halogeen en gloeilampen is de led variant zo’n 70% energiezuiniger. Wordt er daarnaast ook bewegingsdetectie toegepast, dan kan de besparing oplopen tot wel 90%!
Voor de meeste ondernemers is dit een belangrijke vraag wanneer er ergens in geïnvesteerd moet worden, “wat levert het mij nou op?”. Bij het gebruik van ledverlichting is daar een makkelijk antwoord op, veel! Uiteraard is dit afhankelijk van de brand uren, maar bij zakelijk gebruik is de investering al tussen 1 en 3 jaar terugverdiend.
Een gemiddelde ledlamp heeft meer dan 35.000 branduren en dit kan oplopen tot wel 100.000 branduren. De kosten voor het verwisselen van de lampen en onderdelen hiervan, verdwijnen voor vele jaren.
Het idee dat led lampen alleen maar wit en kil licht geven is allang niet meer zo. Door de jaren heen zijn de lampen door ontwikkeld en zijn de lampen in alle warmte kleuren te verkrijgen. Daarnaast zijn ledlampen beschikbaar voor alle soorten armaturen.
Ledlampen bevatten in tegenstelling tot spaarlampen geen giftige kwik stoffen omdat er een andere techniek wordt gebruikt. Een defecte ledlamp hoeft daardoor ook niet bij het chemisch afval weggegooid worden. Daarnaast bevat een ledlamp geen UV straling of infrarood, hierdoor is het ideaal voor de voedings- of textielindustrie.

Samenwerking Lumenlight

Om bedrijven te voorzien van expertise op het gebied van led-verlichting, werken wij samen met Lumenlight. Een regionale partij die al vele jaren ervaring heeft met de verduurzaming van verlichting in bedrijven. Zij zorgen in samenwerking met EE Care voor advies op maat en vormen uw huidige armaturen om zodat deze gebruik kunnen maken van ledverlichting. Lumenlight is een specialist in het energiezuinig maken van bestaande verlichtingsinstallaties. Op dit moment biedt EE Care in samenwerking met Lumenlight een gratis verlichtingsscan aan. Dit houdt in dat Lumenlight bij u langs komt, een inventarisatie maakt van uw verlichting en hoe hier op bespaard kan worden. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk hieronder de uitgevoerde projecten!

Persoonlijk advies

Net als bij EE Care is het voor Lumenlight ook belangrijk dat er geluisterd wordt naar de klant. Persoonlijk advies is daarom een belangrijk aspect voordat er een project wordt gestart. Heeft u interesse in deze gratis verlichtingsscan? Neem dan contact op met uw relatiebeheerder of laat uw gegevens achter in het contactformulier.

Gratis verlichtingsscan aanvragen?

Referenties

Ledverlichting aangepast! Waar kan je nog meer op besparen?