Historie

EE Care is opgericht op 1 januari 2001 te Sassenheim. De oprichters van EE Care, Cor Ruijterman en Koos Burgmeijer, hebben een rijke ervaring in de energie-, advies en installatiebranches. Samen goed voor ruim 80 jaar ervaring. Sinds 1 januari 2004 is EE Care van een vennootschap onder firma overgegaan in een besloten vennootschap, waarvan Koos Burgmeijer de eigenaar/directeur is.

Ir. C. (Cor) Ruijterman, heeft zijn opleiding chemische technologie gevolgd aan de TU Delft en heeft analytische ervaring opgedaan in de advieswereld van de petro chemie en kernenergie. Vervolgens heeft hij als projectmanager bouw energiecentrale Leiden, hoofd werktuigbouwkunde en hoofd milieu en energie bij de energiebedrijven zijn ervaring verbreed.

Ing. J.M.(Koos) Burgmeijer, opleiding werktuigbouwkunde aan de HTS Haarlem met als specialiteit energie, heeft zich bekwaamd in het vak energiebesparing bij de installatiebranche. Vervolgens is hij via de advieswereld bij de energiebedrijven terecht gekomen om energiebesparing ook vanuit beleids- en productmatig oogpunt te ontdekken en onder de aandacht te brengen bij de afnemers van energie. Bij het openbreken van de energiemarkt was hij actief als accountmanager in de energiebranche.

Sinds 1 januari 2014 is Nick Warmerdam toegetreden tot de directie en tevens aandeelhouder van EE Care B.V.

Ir. N. (Nick) Warmerdam, heeft zijn opleiding gevolgd aan de TU Delft richting Werktuigbouwkunde met als afstudeerrichting Transport en Logistiek. Nick heeft een sterk analytisch vermogen en een interesse voor energiezaken in de breedste zin van het woord.