EE Care heeft samen met de gemeente Teylingen en adviesbureau Econnetic voor 8 ondernemers en 15 daken in de samenwerkende gemeenten Hillegom-Lisse-Teylingen succesvol een subsidietraject opgestart om te komen tot realisatie van 26.300 zonnepanelen op de bedrijfsdaken. Goed voor een dakoppervlakte met zonnepanelen ter grootte van 9 voetbalvelden en een zonproductie ter grootte van de consumptie van bijvoorbeeld alle huishoudens in Warmond.

Voorjaarsronde SDE+ 2017

De subsidie SDE+ is dit voorjaar aangevraagd bij RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en bijna alle projecten hebben onlangs goedkeuring ontvangen. Daarmee ontstaat een geweldige kans om rendabel zonnepanelen te plaatsen in onze regio.

“In totaal gaat om een jaarlijks bedrag van 750.000 euro aan subsidie, over de looptijd van 15 jaar is dat ruim 11 miljoen euro dat richting de Bollenstreek komt!”
Koos Burgmeijer

Begeleiding naar de  beste optie

EE Care begeleidt zoals gewoonlijk haar klanten in het kiezen van de beste optie:

  • Zelf investeren
  • Lease
  • Externe financiering
Ook het optimaliseren voor uw specifieke situatie is een dienst die EE Care haar klanten kan bieden. Waarbij een gedegen haalbaarheidsonderzoek op basis van uw energiegebruik per kwartier wordt uitgevoerd. Tot slot zal EE Care de productie, het rendement en daarmee de opbrengst van de zonnepanelen per jaar, per maand en per dag op de voet volgen.

Najaarsronde SDE+ 2017

Vanaf 3 oktober start de najaarsronde voor SDE+ waarbij een subsidie kan worden aangevraagd tot 11,7 ct/kWh voor zonne-energie-installaties. EE Care is op zoek naar geïnteresseerde ondernemers met beschikbare daken om een gelijksoortig traject te starten. Dus wilt u ook graag profiteren van zonnepanelen op uw bedrijfspand, met of zonder investering in zowel tijd als geld, neem dan contact met Koos Burgmeijer op 088-3322777 of sales@eecare.nl.

De zon schijnt in gemeente Teylingen en daar draagt EE Care graag haar energie aan bij!