Een duurzame wens in vervulling: Door onze nieuwe elektrische auto ontdekken wij wat elektrisch rijden is en zo kunnen we onze ervaringen met onze klanten delen.

Bij de nieuwe uitstraling van EE Care en het daarbij ontworpen logo hebben wij onze duurzaamheidsdoelstellingen in ons vervoersmiddel doorgetrokken. De auto is in overleg met Autocentrum Beelen gekozen als beste optie voor EE Care, gezien aandacht voor duurzaamheid en de regionale focus. Een mooie samenwerking tussen twee bedrijven die elkaar helpen verduurzamen. De toffe bestickering is weer gerealiseerd door Teylingen Reclame, ook weer uit de Bollenstreek!

Als voorbeeld voor onze klanten, en als voorloper in de energietransitie, willen wij onze CO2-uitstoot minimaliseren en het restant volledig compenseren. Dit doen wij door allereerst 100% groene energie af te nemen, het kantoor met bosgecompenseerd gas te verwarmen en de overgebleven uitstoot te compenseren. De overgebleven uitstoot is te compenseren door bijvoorbeeld de actie van Carbonkiller.

Heeft u vragen over elektrisch rijden, de laadmogelijkheden of de laadpas? Schroom niet om contact met ons op te nemen op sales@eecare.nl of 088-3322777.

Sven Hogervorst  van Autocentrum Beelen (rechts) en Nick Warmerdam van EE Care (links)