EE Care B.V.

32-36 uur per week

Vind jij het leuk om onze gezamenlijke leefomgeving duurzamer te maken? Ben je sterk in samenwerken, begeleiden en het nemen van initiatief? En ben jij daarbij degene die de verantwoordelijkheid op zich neemt bij complexe vraagstukken? Dan is EE Care op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als teamleider energie-administratie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken. Dat is de energie-administratie van onze klanten en het optimaliseren van processen o.a. door automatisering en innovatie. Daarnaast werk je het grootste deel van de tijd samen met jouw collega’s aan de resultaten van onze energie-administratie. De uiteindelijke doelen zijn: werkplezier voor jou en je collega’s en natuurlijk een hoge klanttevredenheid. De afdeling is de stabiele basis van EE Care waar betrouwbaarheid en openheid een belangrijke rol spelen.

Je taken bestaan uit:

 • Coördineren en coachen van de afdeling
 • Rapportages creëren en van daaruit het optimaliseren van de processen
 • Verwerken en inregelen van opdrachten van onze klanten
 • Verwerken van contracten, aanmeldingen en opzeggingen van locaties
 • Verantwoordelijk voor het verder digitaliseren factuurcontrole
 • Input verzamelen voor de gesprekken met de diverse energieleveranciers
 • Afhandelen van klantvragen en contact met klanten

Om vooral tijd voor onze klanten en elkaar te hebben, zijn we continue op zoek naar verbeterpunten om zo efficiënt en prettig mogelijk met elkaar samen te werken. Digitaliseren en automatisering speelt hier een belangrijke rol in. Ook de komende jaren zijn er verschillende interessante verbeteringen door te voeren, waarbij jouw frisse blik zeker van waarde is. De energiemanagementdatabase van EE Care is een zelfontwikkeld CRM-systeem waarvoor nieuwe ontwikkelingen gemakkelijk kunnen worden doorgevoerd door onze programmeur.

Waar zijn wij bij jou naar op zoek?

 • Minimaal HBO-denkniveau;
 • + 3-5 jaar werkervaring binnen een binnendienst of klantenservice functie;
 • Een teamspeler die als aanvoerder het team naar successen leidt;
 • Gevorderde kennis van MS Excel;
 • Vaardig met Outlook, Word, ICT en CRM-systemen;
 • Kennis van of affiniteit met energie of energiemanagement;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties: Verantwoordelijk, analytisch, communicatief, sociaal en flexibel;

Geen ervaring, maar wel ambitieus? Overtuig ons waarom jij de eigenschappen bezit om je in deze rol verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

EE Care biedt een uitdagende en flexibele baan met ruimte voor persoonlijke inbreng. De functie is bedoeld om uiteindelijk een vast teamlid aan te stellen. Wij bieden een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, omdat wij graag duurzaam met elkaar om gaan.

Werkomgeving

EE Care is een persoonlijke, regionale en ambitieuze energie-intermediair. Je maakt onderdeel uit van een gezellig team van 13 personen, verdeeld over twee afdelingen. Werken bij EE Care is werken in een flexibele en leerzame omgeving, waarbinnen ruimte is om jouw kwaliteiten in te zetten. Maar ook een team waarmee gezellig geluncht wordt, tijd is om samen een wandeling te maken en natuurlijk slaan we geen (verjaarsdags)feestje over! Het team bestaat uit specialisten op het gebied van facturen, contracten, inkoop, techniek en duurzaamheid. Wil jij helpen de energiekosten te verlagen van onze klanten en onderdeel uitmaken om het succes van EE Care verder uit te breiden? Dan ondersteunen wij jou bij jouw ontwikkeling, zodat we samen onze mooie regio kunnen verduurzamen.

Meer weten?

Is je interesse gewekt of wil je meer informatie? Dan kijken wij erg uit naar jouw reactie. Stuur je persoonlijke sollicitatiebrief inclusief CV naar arjen@eecare.nl of je kunt persoonlijk contact opnemen met Arjen Verleun via het telefoonnummer 088-3322777. Kijk voor meer informatie op www.eecare.nl.

(Acquisitie door tussenpersonen naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)