In deze spannend periode waarin het Coronavirus iedereen in de greep houdt zijn veel bedrijven en instellingen op zoek naar kostenverlaging om zodoende het hoofd boven water te houden.

Personeelskosten zijn vaak de nummer 1, maar ook energiekosten tellen behoorlijk mee aan de kostenkant. Zeker nu de inkomsten stagneren is verlaging van de kosten een must. Daarom wil EE Care de ondernemers in de regio de helpende hand bieden. Wij stellen 20 bedrijven of instellingen in staat om samen met ons de energiekosten te verlagen binnen hun bedrijf of instelling. EE Care stelt kosteloos gedurende de rest van 2020 haar monitoringstool beschikbaar en een adviseur voor 4 uur. Met het advies bekijken we uw gehele energiesituatie. Van ongewenst energiegebruik tot en met inkoop. En we geven een advies over een mogelijke invulling van duurzame energie-opwekking. Voorwaarde is wel dat de huidige energiemeters reeds slim zijn en uitleesbaar. Wij kunnen dit in gang zetten met een online intakegesprek van 30 minuten.

U kunt reageren via de link op onze website: https://eecare.nl/helpende-hand.

Laat uw bedrijfsnaam, naam contactpersoon, mailadres en mobiel nummer achter en we bellen u terug voor het intake gesprek.

Wij helpen graag mee en willen onze expertise inzetten voor de bedrijven in de regio. Wij horen graag van u!