Het Into-Business Duin- en Bollenstreek magazine maakt elk jaar een ‘Top 50 machtig mooie mensen’. Hierin zetten ze ondernemende, besturende en gezichtsbepalende mensen in die verder kijken dan alleen hun eigen bedrijf of functie. Deze lijst bevat louter personen die verder kijken dan alleen hun eigen bedrijf of functie en iets voor de samenleving willen betekenen, dus zonder daar primair als individu van te profiteren.

Tussen al deze mooie personen uit de Duin- en Bollenstreek kan EE Care met volle trots mededelen dat Nick Warmerdam op nummer 23 is geëindigd dit jaar. Van harte gefeliciteerd!

Ook alle andere machtig mooie mensen in de top 50 van harte gefeliciteerd:

50 Frank Beelen
49 Cees Driebergen
48 Marieke de Geus
47 Jeroen van der Kooi
46 Agnes Kappe
45 André Hoek
44 Ad Bakker
43 Marieke Kleiss-Noordermeer
42 Rik Kentie
41 Jos van der Vlugt
40 Jacco van Wieringen
39 Hans van Schie
38 Ab de Bruijn
37 Peter Duivenvoorde
36  Peter Jongejan
35 Rob Batenburg
34 Rob Luttge
33 Sebastiaan Bos
32 John Mijnders
31 Carla Breuer
30 Rinco Knoop
29 Emile Oomen
28 Frank Brouwer
27 Ton Frissen
26 Peter Ouwehand
25 Frank Timmers
24 Monique Beuk
23 Nick Warmerdam
22 Guy Seelen
21 Marco Beijersbergen
20 Martine Goulmy
19 André Aaij
18 Jolanda van der Maden
17 Peter Steenbergen
16 Diek Parlevliet
15 Bart Siemerink
14 Cees van Wijk
13 Esther den Hertog
12 Ab van der Wiel
11 George Hoogkamer
10 Stephan Stokkermans
9 Ad Wijnhout
8 Dick van der Plas
7 Andrea de Graaf
6 Henk Griffioen
5 Edwin van der Sar
4 Peter Kales
3 Lars Flinkerbusch
2 Yvonne van der Hulst
1 Paul Groen      

Paul Groen is met recht een Machtig Mooi Mens. Hij is weliswaar niet geboren in de streek maar inmiddels wel een echte Bollenstreker geworden. Na allerlei omzwervingen is hij uiteindelijk in onze regio neergedaald als bestuursvoorzitter van de Rabobank Bollenstreek. Dit jaar nog werd hij het aanspreekpunt voor de zakelijke kant na het vertrek van Michiel Kolff. Vanuit zijn functie is hij zeer geliefd bij veel ondernemers in de Duin- en Bollenstreek. Hij kent de markt als geen ander en weet wat er speelt. Daarnaast staat hij achter het sponsorbeleid van de bank. De strategie om juist de kleinere sporten te ondersteunen en de kwetsbaren in de samenleving een steuntje in de rug te geven wordt zeer gewaardeerd onder de mensen. Deze maatschappelijke invulling is een zaak van iedereen die is gelieerd aan de bank. Paul was al eens de nummer 1 in de regio Gouda, en daarmee ook de eerste persoon die de titel voor de tweede keer mag ontvangen. Paul Groen is de terechte 10e winnaar van de titel Machtig Mooiste Mens uit de Duin- en Bollenstreek 2019.

Bron: Into Business Duin- en Bollenstreek