26 maart staat het Gala diner voor de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek op de agenda maar jl. vrijdag 14 februari was het de beurt aan de basis- en kaderleerlingen Economie & Ondernemen van het Fioretti college Hillegom om een gooi te doen naar de finaleplaats voor het Galadiner georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Als onderdeel van de studie mogen de Fio-leerlingen een eigen bedrijf starten. Aandelenkapitaal verwerven, een product kiezen en verkopen om vervolgens de mini-onderneming weer te liquideren en met een beetje mazzel de aandeelhouders hun investering weer terug te betalen.

Een onderdeel van dit opleidingsproject is het presenteren van het bedrijf aan de jury van de Meerbusiness Student Award. Ook dit jaar was Koos Burgmeijer namens EE Care weer van de partij om de studenten te ondervragen naar hun producten en of er ook rekening gehouden wordt met het aspect duurzaamheid.

 

Na alle enthousiaste presentaties was het tijd voor de jury om een keuze te maken welke bedrijven er naar de finale zouden gaan. De onderlinge concurrentie was zo groot dat de jury niet 3 maar 4 groepen hebben genomineerd voor de finale! Dit zijn: Chou Chou, Off-White, Gift Away en Track & Trace.

We wensen alle studenten succes in de finale!

Bron: MeerBusiness & Bollenstreek omroep